Zoals meestal in november:
Er is weer paskleding!!

Het passen gaat dit jaar een beetje anders dan anders. Er is namelijk enkel wielerkleding om te passen.
Dit ivm corona.

Bioracer en wij van de commissie vinden echter dat wij als vereniging in ieder geval de wielerkleding moeten passen en wel om twee redenen.
1. In het verleden is er een productiefout geweest in de wielerkleding die samenhing met de gekozen fietslijn.
2. Om bovenstaande reden hebben we (TVB en Bioracer) gekozen om een nieuwe lijn toe te voegen. Om dergelijk euvel voor te zijn. Deze lijn heet de prof lijn en is niet zo strak, aerodynamisch en kort gesneden als de racer lijn.
Hiermee willen wij tegemoet komen aan de wensen van de leden.
!Let hierop bij het bestellen!

Wat betreft het passen van andere kleding, is het door corona lastig.
Nieuwe leden die bijvoorbeeld voor komend jaar een trisuit willen, kunnen (Michelle) een bericht sturen, hen probeer ik te koppelen aan de juiste persoon met de vraag of zij bij hen een kledingstuk kunnen lenen en deze passen.
Graag aan jullie allemaal de vraag de nieuwe leden een beetje te helpen.

Deze week worden alle schetsen goed gekeurd en kan de website worden gebouwd en opengezet zodat een ieder zijn of haar bestelling kan plaatsen. De verwachting is volgende week zaterdag. Maar pin mij er niet op vast
(Later meer nieuws, over de website, inloggen en besteldata!!)

Voor een ieder die komt passen, dat is bij Michelle thuis. Ivm de corona maatregelen mogen er maar twee mensen op een avond/middag, stuur daarom even een berichtje voor een afpsraak. Mocht er veel animo zijn. Dan zal ik de strategie aanpassen.

Let op! Alleen de wielerkleding zal dus in een andere lijn verkrijgbaar zijn. De overige kleding is hetzelfde als eerdere kleding. En dus vergelijkbaar met kleding die je al kent.

Groetjes de PR/kleding commissie