De clubcompetitie wordt samengesteld en mogelijk gemaakt door de inzet van 4 TVB leden.

Zij vormen samen de clubcommissie, te weten:

 • Bram van Duijvenbode
 • Karin Nieuwenhuis
 • Rianne van de Poel
 • Kees Jansen
 1. Waar voorheen de doelstelling van de clubcompetitie was om meer mensen naar de training te krijgen, hebben we wat nieuwe doelstellingen geformuleerd:
  • Onderlinge strijd
  • Voor jeugd en nieuwe leden, voorbereiding op wedstrijden (wedstrijdspanning, materiaal etc.)
  • Gezelligheid
 2. De clubcompetitie bestaat uit alleen maar door onszelf georganiseerde wedstrijden.
 3. We maken in de eindstand van de clubcompetitie geen onderscheid meer tussen lang of kort
 4. Om mensen voor te bereiden om triathlonwedstrijden hebben we multisport-wedstrijden toegevoegd i.p.v. alleen maar losse onderdelen.
 5. Bij een aantal onderdelen (bosloop, buiten zwemmen en fietsen Boender) zal voor de liefhebbers wel een lange afstand (= een dubbele afstand) aangeboden worden. Voor de clubcompetitie geldt echter dan wel dat de tijd van de korte afstand.
 6. Puntentelling, het klassement is bepalend voor het aantal punten dat men krijgt. Nummer 1 krijgt 1 punt de 2e 2 punten enz. Degene die het minste aantal punten heeft, en aan de voorwaarden voldoet (zoals onderstaand vermeld), is de winnaar van de clubcompetitie.
 7. Om te finishen voor de clubcompetitie moet iemand van alle enkelvoudige onderdelen minimaal 1 resultaat hebben (1x lopen, 1x fietsen, 1x zwemmen) en van de multisport-wedstrijden 2 van de 3
 8. Om opgenomen te worden in de algemene competitie uitslag dient de deelnemer lid te zijn van de TVB. Niet leden mogen bij wijze van introductie eenmalig mee doen, echter dient dit door de clubcommissie te worden goed gekeurd. Deze introducés komen wel in de uitslag van het onderdeel, echter niet in de algemene uitslag.
 9. Voor de eerste drie mannen en vrouwen van het algemeen klassement is er een prijs. Voor elke atleet die wel voldoet aan de eis omschreven in regel 7, maar niet bij de eerste drie eindigt is er ook een prijs.
 10. Deelname aan de clubcompetitie wordt als een training gezien. Niet TVB-leden nemen op eigen risico deel.
 11. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de clubcommissie.