logo_IcepackXL Registered_met_slogan

Ice Pack XL is een effectief koelelement dat flexibel is en extreem lang koelt. Het blijkt uit onafhankelijke testen dat door gebruik te maken van nieuwe polymeer koelmiddelen,  Ice Pack XL extreem lang en constant koelt. Het is al in te vriezen bij – 5 graden Celsius en kan wel tot -80 graden Celsius worden ingevroren indien nodig. Grote flexibiliteit doordat Ice Pack XL flexibel is na invriezen en in verschillende afmetingen geproduceert kan worden om aan uw verpakkingswens te kunnen voldoen.

logointerfresh_300

Inter Fresh Concepts BV biedt producenten en inkopers innovatieve verpakkingsoplossingen aan op maat. Deze internationale organisatie is specialist op het gebied van transportkoeling en conditionering in de verpakking. Of het nu verse vis betreft, rozen per vliegtuig of zeecontainer,pootaardappelen in containers of het op temperatuur houden van insuline en bloed, Inter Fresh Concepts BV beschikt over de know-how om uw product onder de juiste condities te verpakken voor transport.

image001

SMC Rijnland is een groot fysiotherapeutisch centrum dat gevestigd is in hartje Leiden. SMC Rijnland heeft met een groot team van therapeuten veel kennis en kunde te bieden. Naast sportfysiotherapie, manuele therapie en dry needling biedt SMC Rijnland ook echografisch onderzoek, shockwave therapie en inspanningstests aan.

Zie voor meer informatie: http://www.tvdebollenstreek.nl/fysiotherapie/