Lid zijn van Triathlonvereniging de Bollenstreek staat garant voor veel sportplezier. Het doel van onze vereniging is leden op verantwoorde en leuke wijze lekker met elkaar te laten sporten. Of je nu recreant bent of topatleet, het gaat erom dat we op een gezellige manier onze prachtige triathlon- en duathlonsport kunnen beleven. Het “triathlonblauw van de TVB” is dan ook een begrip in de Bollenstreek. Alle trainingen staan onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers.

Naast de trainingen worden ook de wedstrijden goed bezocht. Triathlons, duathlons, hardloopwedstrijden. Daarnaast kan tijdens de clubcompetitie elk jaar gestreden worden om de titel clubkampioen.

Activiteiten

Er wordt veel ondernomen door de vereniging. Bij wedstrijden is het TVB-blauw over het algemeen goed vertegenwoordigd; ook langs de kant! We hebben onze eigen run-bike-run in de duinen bij Noordwijk. Naast de wedstrijden zijn er ook evenementen waar de gezelligheid wat meer voorop staat. Ieder jaar staan weer nieuwe evenementen op de agenda die door verschillende leden worden georganiseerd.

Baanwielrennen
Westfriesche dijkentocht
Kinderdijkentocht
Fietstijdrit circuit Zandvoort
Fietstocht LBL
ATB Weekend