De clubcompetitie wordt samengesteld en mogelijk gemaakt door de inzet van 3 TVB Leden. Zij vormen samen de clubcommissie, te weten:

 • Kees Jansen
 • Stef Zwitser
 • Rianne van der Poel
 1. Wat is het doel van de Clubcompetitie?
  • Onderlinge strijd
  • Voor jeugd en nieuwe leden
  • Voorbereiding op wedstrijden (wedstrijdspanning, materiaal etc.)
  • Gezelligheid
 2. De clubcompetitie bestaat uit alleen maar door onszelf (TVB) georganiseerde wedstrijden.
 3. Om mensen voor te bereiden op triathlonwedstrijden hebben we multisport-wedstrijden toegevoegd i.p.v. alleen maar losse onderdelen.
 4. Om te finishen voor de clubcompetitie moet iedere deelnemer van alle enkelvoudige onderdelen minimaal 1 resultaat hebben (1x lopen, 1x fietsen, 1x zwemmen) en van de multisport-wedstrijden 2 van de 3 onderdelen.
 5. Om opgenomen te worden in de algemene competitie uitslag dient de deelnemer lid te zijn van de TVB. Niet leden mogen bij wijze van introductie eenmalig mee doen, echter dient dit vooraf door de clubcommissie te worden goed gekeurd. Deze introducés komen wel in de uitslag van het desbetreffende onderdeel, echter niet in de algemene uitslag.
 6. Als deelnemer van de club competitie ben je zelf verantwoordelijk voor het feit dat je bij alle uitslagen bent meegenomen (controle vanuit de deelnemer zelf)! Graag direct reageren bij vergissingen/incidenten.
 7. Voor de eerste drie mannen en vrouwen van het algemeen klassement is er een prijs.
 8. Deelname aan de clubcompetitie wordt als een training gezien. Niet TVB-leden nemen op eigen risico deel.
 9. Bij het buiten zwemmen in het Comomeer geldt dat we de waterkwaliteit in de gaten houden. Er zal eventueel overleg met het bestuur plaatsvinden.
 10. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de clubcommissie.