Omdat het bos, waar normaliter onze Bosloop plaatsvindt, door kap- en zaagwerkzaamheden dermate slecht begaanbaar is heeft de clubcompetitie in overleg besloten om dit jaar de bosloop te vervangen door een strand/duinloop. Deze loop zal op het, voor de meesten welbekende, fietsparcours van de Run-Bike-Run plaatshebben en dus zowel duin als strand aandoen. We zullen starten om 9.30u stipt vanaf de kruising van de Noraweg met het pad richting Langevelderslag (dus als je bij de Stay-Ok tussen de groen/witte hekjes het schelpenpad omhoog gaat richting strand (=Noraweg) à alsmaar rechtdoor tot de kruising; ongeveer 1km lopen).

Het eerste stuk van de loop zal gaan via het duinpad richting Nederzandt, alwaar wordt afgeslagen naar het strand. Via het strand naar de eerste strandopgang voor een pittige klim en dito afdaling naar start/finish. De afstand die telt voor de clubcompetitie zal één ronde beslaan, maar de echte liefhebbers (of die-hards) kunnen een tweede ronde lopen.

Met vriendelijke groet,

De commissie clubcompetitie

Over de auteur

2 reacties

  1. HansN

    Let wel! Zondag is op het zelfde parcours de Strand-Duinloop van C/D jeugd en Recreanten van De Spartaan met Start en Finish bij Nederzandt.
    De jeugd start om 10.30 uur en de recreanten om 11.00 uur.
    Met vriendelijke groet,
    Hans van Noort

Laat een antwoord achter