Na de afgelaste run-bike-run van 25 maart doordat de Noordbikers het mountainbike parcours nodig hadden voor de 8 van Noordwijk, was het op vrijdagavond 14 april tijd voor de estafette duo swim. Arie Plug, een nieuw lid heeft een mooi verslag geschreven over het clubcompetitie evenement!

Ik ben pas net lid van de vereniging dus het was veel handjes schudden en kennis maken met veel mensen. Gezien ik dus nog maar enkele leden ken, zat ik voor nu zonder zwemmaatje. Na wat kort contact, gaf Cees aan dat ik eventueel zelf een zwemmaatje mee kon nemen, maar ik werd verzekerd dat het wel goed zou komen. Tja.. met twee kinderen op waterpolo heb ik altijd wel een zwemmaatje.

Samen met mijn zoontje Lucas zwommen we in de eerste sessie. Direct hoorde ik al wat mensen aan de kant genieten van zijn korte kenmerkende waterpolo slag.
Helaas was dit voor mij een keiharde gewaarwording. Het gaat niet lang meer duren of mijn 11 jarig zoontje wordt sneller dan mij….

Al met al heb ik veel lachende gezichten gezien en zie ik onderling veel vriendschappen onder de leden van de vereniging. Ik wil iedereen bedanken voor het hartelijk welkom in de vereniging en kijk al uit naar de volgende clubcompetitie op 17 mei, de duo fietsloop.

Bekijk de uitslag van de estafette duo swim hieronder:

Over de auteur

Laat een antwoord achter