Afgelopen woensdag 17 mei was de mega populaire duoloop competite aan de beurt. Met maar liefst 15 duo’s en dus 30 deelnemers was de opkomst groot! Onderling mogen bepalen wanneer je wisselt is een leuk spelelement en een tactische factor tijdens de race. Deelneemster Jony heeft een kort verslag geschreven over de sfeer van de competitie:

Mijn trainingsmaatje en ik kwamen als laatste ladies in het blauw over de finish èn toch zijn we eerste geworden. Hoe? Nou, door jezelf, de ander en je progressie goed in te schatten. Je geschatte eindtijd is dus belangrijker dan als eerste over finish komen. Door dit element in clubcompetitie is het nooit een gelopen race tussen de vaak mannelijke TvB-kampioenen. Sterker nog, hoe sneller zij finishen hoe groter de blauwe aanmoedings-haag wordt bij de finish. De meeste blijven gewoon wachten op de laatste…


Door de alledaagse drukte blijft het voor vele een hele puzzel om mee te doen aan de clubcompetitie, als ik je een advies mag geven, doe een keer mee. De sfeer en de organisatie is goed, je medestrijders zijn behulpzaam en de humor voor en na wedstrijd is te leuk. Ik garandeer je dat je finisht met een grote smile op je gezicht! Tot de volgende?
Jony.

De volgende clubcompetitie wordt gehouden op maandag 19 juni: (Buiten)zwemloop, Informatie volgt.

Namens de CCCie, iedereen bedankt voor het enthousiasme en de mooie opkomst. Op naar de volgende!

CCCie

Laat een antwoord achter