Afgelopen woesndag 8 mei was het weer tijd voor de tweede duo loop van dit jaar, ditmaal bij de spartaan. Deelnemer Walter heeft een verslag geschreven over zijn deelname.


Het weer was prima maar een beetje wisselvallig. Wel zon, geen zon en een licht briesje.
Wie zouden er allemaal meedoen, eigenlijk niet zo belangrijk als het er maar ‘veel’ zijn. Gewoon omdat de organisatie het niet voor niets doet en het best gezellig is. Geen druk geen stress, gewoon samen lekker sporten.


Er waren 13 koppels en 1 eenling. De standaard koppels waren om de eea reden gehusseld, geen ruzie hoor, des te verrassender. Van vader-dochter/zoon tot broers, vrienden, ex-voorzitters of gewoon clubgenoten, alle combinaties waren mogelijk en aanwezig. Ik vormde een duo met Piet.


Na een korte uitleg van Cees wist iedereen wat de bedoeling was. Normaal aan de verkeersregels houden en gewoon lekker en verstandig lopen. Toen we Carmen klaar hadden gestoomd gingen wij van start.
Piet had al een tijd niet meegedaan en moest ff inkomen, maar daarna ging het prima. Om de beurt een stukje rennen en daarna uitrusten op de fiets. Piet bepaalde de afstanden wanneer wij wisselden, dat ging prima. Na 3 rondjes waren wij in een keurige tijd gefinished. Moe maar voldaan hebben wij de anderen aangemoedigd, maar het werd op een gegeven moment best fris.


De broertjes van Noort (Frank en Ruud) waren volle bak gegaan en finishten als 1e vd korte afstand. Met de belofte dat ze de volgende keer de lange afstand zullen volbrengen.


Jeroen en Mark waren de snelste op de lange afstand maar de winnaars van de avond waren de Noordwijkers Nico en Andy. Zij zaten met hun voorspelling er slechts 48sec naast. Al met al een mooie en geslaagde Duoloop.

Graag zien we jullie allemaal op 3 juni voor de zwemfiets. Zie hieronder de uitslag van de duoloop.

Over de auteur

Laat een antwoord achter