Vandaag hebben we afgetrapt met de Run Bike Run op de Duindamseslag. Met 13 deelnemers aan de start hebben wij genoten van het mooie TVB blauw. De deelnemers moesten een ronde lopen van 1,5km lopen, een stuk over het mountainbike parcours van zo’n 4,8km of fietspad van 6km om vervolgens nog een loopronde te doen van 1.5km.

Om 10:00 uur was de start en vertrokken de deelnemers met snelle vaart. De looproute liep over een schelpenpad die leidde naar de klucht richting het strand die als steile helling het hart sneller liet kloppen. Waarna de weg vervolg werd over het strand om terug te komen bij de fiets. Na zo’n 6 minuten kwam Jesse als eerste loper terug bij zijn fiets maar werd al gauw gevolgd door Jeroen V. met Peter en Harold in zijn kielzog.

Uiteindelijk was het Jesse die als eerste over de finish kwam met Harold op de tweede plek en Jeroen als derde. Het was een kort maar pittig parcours. Iedereen genoot weer van het samen sporten en de inspanning. Het gezellige praatje achteraf en de saamhorigheid. Op naar de volgende!

De volgende competitie is vrijdag 22 april 2022 te Noordwijk in zwembad Binnenzee.

Foto’s van de RBR zijn terug te vinden op de TVB leden Facebook groep.

Meer informatie en inschrijving voor de competitie komt via de TVB facebook- en de “TVB Info only” Whatsapp groep.

Uitslag RBR competitie:

Over de auteur

Laat een antwoord achter