Woensdag 30 juni was het alweer tijd voor de derde clubcompetitie van dit seizoen, een duoloop bij de Spartaan. In teams van 2 was het mogelijk om een 10km en een 20km te lopen. Afwisselend tussen lopen en fietsen konden de teams deze afstand voltooien.

De opkomst was groot want we hadden maar liefst 25 teams verdeeld over beide afstanden. Dertien teams deden er mee met de lange afstand en twaalf teams deden mee op de korte afstand. Op de lange afstand was het lang een spannende strijd voor de koppositie waar uiteindelijk Pascal en Geert als eerst weer terug waren. Op de korte afstand waren Jos en Menno te snel voor de competitie en gingen ervandoor met de overwinning. Voor de volledige lijst met uitslagen kan je hieronder de pdf bestanden downloaden.

Als clubcompetitieorganisatie willen we graag alle deelnemers bedanken voor hun inzet en enthousiasme in de evenementen die wij georganiseerd hebben. Mede dankzij jullie en het volgen van de regels zodat iedereen op afstand weer aan een wedstrijdje mee kon maken het voor ons leuk om dit te organiseren. Voor de deelnemers die aan twee van de drie evenementen hebben meegedaan komt er binnenkort een aandenken.

Over de auteur

Laat een antwoord achter