Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/05/2016 - 16/05/2016
4:00 pm - 3:00 pm

Locatie
LBL weekend petit Coo

Categorieën


Beste TVB’er,

In Mei gaat het weer gebeuren tijdens het Pinkster weekend: met z’n allen naar Coo in België voor een prachtig TVB gezinsweekend met een aardig portie sport, maar vooral veel plezier.

Natuurlijk is er een harde kern die elk jaar van de partij is. Maar ben je zelf al jaren lid, en ben je nog nooit mee geweest? Of ben je nog maar kort TVB-lid en wil je het echte TVB/LBL gevoel direct opsnuiven?

Informeer dan tijdens een van de trainingen naar dit jaarlijkse trainings-, eet/drink- en plezierweekend. Maak je agenda vrij en schrijf je in voor deze 2016 editie en maak dit geweldige weekend mee. Alle TVB-leden krijgen een persoonlijke uitnodiging voor inschrijving 2016, dus houd je mailbox in de gaten.

wij rekenen op een mooi weekend,


Met sportieve groet van Karin, Henri, Peter en Co

 

Beste TVB’er,

In Mei gaat het weer gebeuren: met z’n allen naar Coo in België voor een prachtig TVB gezinsweekend met een aardig portie sport, maar vooral veel plezier.

Ben je al jaren lid en ben je nog nooit mee geweest? Of ben je nog maar kort TVB-lid en wil je het echte TVB/LBL gevoel direct opsnuiven? Informeer dan tijdens een van de trainingen naar dit jaarlijkse trainings-, eet/drink- en plezierweekend.
Maak je agenda vrij en schrijf je in voor deze 2016 editie en maak dit geweldige weekend mee.

FIETSRITTEN: Net als vorig jaar doen we geen centrale fiets-groepsinschrijving, maar zaterdag/zondag/maandag rijden we bekende fietsritten op ‘eigen’ routes vanuit ons huis in Coo, waarbij afstanden in overleg gaan. Wil je toch een van de officiële LBL afstanden vanuit startplaats Tilff rijden, schrijf je vóór 2 mei zelf in via de volgende site: sport.be/cyclingtour/tilffbastognetilff/2016/nl/ 

–>extra Fiets 2-daagse vanuit de bollenstreek naar Coo
op donderdag 12 mei gaat er al een groepje naar Coo op de fiets: na circa 210km volgt een overnachting in het mooie Ohé en Laak: op 13 mei fietst de groep etappe 2 naar Coo (ca. 150km). 

Kilometers pakken, maar toch het pinksterweekend thuis willen zijn?…. Alternatief is dan om donderdag mee te fietsen naar Ohé en Laak, en vrijdagochtend weer terug…. toch weer 420km… Mocht je ook zin hebben in deze extra kilometers op 12/13mei, meld je hiervoor aan bij coördinator Karin via het volgende mailadres: fjp.nieuwenhuis@gmail.com

INSCHRIJVING WEEKEND: Stuur een email naar coenvon@quicknet.nl met de volgende gegevens van ieder gezinslid die meegaat: 

Naam en leeftijd 

Informatie over je aankomst in Coo dus dag en tijd (van belang voor inkoop van maaltijden) 

Speciale wensen en opmerkingen b.v. over je dieet, of alleen mee-eten in het huis, of liever slapen in eigen tent/camper in de tuin.

–> Om je inschrijving definitief te maken is het noodzakelijk om ons te helpen bij de voorfinanciering, dus graag 25 euro overmaken naar onze penningmeester op rekno. 31.69.06.735 t.n.v. T.V. De Bollenstreek

–> wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Inschrijving bij voorkeur voor 15 april a.s. Iedereen die 4dagen/3nachten blijven, krijgen voorrang op de rest, maar we doen ons best om iedere TVB´er onderdak te bieden.

wij rekenen op een mooi weekend,

Met sportieve groet van Karin, Henri, Peter en Co

 

Deelnemers


Deelnemen

Dit evenement is volgeboekt.

Over de auteur

Laat een antwoord achter