Zondag 31 maart wordt voor derde keer de Volta Limburg Classic Toertocht verreden. De Volta Limburg Classic Toertocht is tot stand gekomen vanuit de wedstrijd Volta Limburg Classic, die dit jaar op zaterdag 30 maart voor de 40ste keer wordt verreden.

Deelnemers van de toertocht hebben de mogelijkheid om verschillende afstanden (85, 120 of 150km) door het Limburgse landschap, Wallonie en de Voerstreek te fietsen. Voor alle wielerliefhebbers is dit een persoonlijke uitdaging gezien de vroege start van een nieuw wielerseizoen!

Ook krijg je de kans om op het parcours te fietsen waar bijvoorbeeld Tony Martin (2008), Pim Ligthart (2011) en vorig jaar Pavel Brutt hun overwinning behaalden. We hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op de 3de editie van de Volta Limburg Classic Toertocht!

meer info KLIK

Aanmelden voor het evenement KLIK

Over de auteur

5 reacties

  1. BenS

    het gaat me niet lukken om mee te fietsen met de WFD tocht en de limburg volta classic. Ondanks de goede herinneringen over deze tochten eerder dit jaar.
    Alvast veel plezier en succes

  2. JoseW

    Jammer, ik zal dat weekeinde wel moeten werken als ik met Pinksteren vrij wil hebben. Er zullen toch genoeg mensen zijn die wel vrij zijn.
    Ik ga in elk geval kijken of ik de WFD vrij kan hebben

Laat een antwoord achter