Beste TVB leden,

Na goed overleg is het programma voor de afsluitende clubcompetitie wedstrijd gewijzigd. Het programma heeft een ander indeling gekregen. Omdat de kwaliteit van zwemwater van het Oosterduinsemeer te wensen overlaat waren we bijna genoodzaakt om er een bike-run van te maken. Echter heeft  www.eatdutchwaffles.nl een geweldig idee geopperd, zij willen graag dat de laatste wedstrijd als triathlon wordt volbracht.  www.eatdutchwaffles.nl sponsort het zwemonderdeel, dat betekent dat er gezwommen gaat worden in de Schelft!

Hieronder de indeling van de dag.

12:45 Groep vertrekt van Como en Co naar Schelft
13:00 Alle deelnemers aanwezig bij de Schelft
13:30 zwemstart in de Schelft !
 .
Rond 16:00 start van de Kidstriathlon
 .
16:30 / 17:00 start BBQ
 .
Na het zwemmen gaat men naar buiten, hier start het fietsonderdeel. Zorg ervoor dat u uw fiets goed neerzet, er  zal tijdens het “parkeren” van uw fiets en tijdens het zwemonderdeel toezicht zijn.
U volgt de -> Aanrijroute naar de Boender . Hierna rijdt u nog 2 volle ronden op de Boender. Het looponderdeel begint gewoon weer bij Como & Co, zorg dat uw loopspullen daar aanwezig zijn !
 .
Tijdens het fietsen bevindt u zich op de openbare weg/fietspad, u bent verkeersdeelnemer, houdt u aan de verkeersregels !
.
Bij buitensporig gedrag wordt u onmiddellijk gediskwalificeerd!
 .
Lees ook deze belangrijke informatie -> Fietsonderdeel Club triathlon
.

www.eatdutchwaffles.nl bedankt  voor de sponsering !

 

 

Over de auteur

3 reacties

 1. Webmaster

  Omdat we dit keer een wisselzone hebben die niet bij het Comomeer is verzamelen we bij het Comomeer alwaar de loopspullen kunnen worden klaargezet. Vervolgens wordt er gezamenlijk gefietst naar de Schelft. Er zal een mogelijkheid zijn om bij de Schelft een kleine tas met spullen neer te zetten die voor u naar het Comomeer vervoerd zal worden.

  • MartinK

   Duidelijk verhaal. Maar… we gaan dus tunneltje in, bruggetje over en dan nog een 3e haarspeldbocht om op fietspad bij Oosterduinse Meer te komen?
   Oei… – daar ga je veel andere dagjesfietsers tegenkomen..!
   ( waarom niet gelijk het eerste tunneltje in? )

Laat een antwoord achter