Gisteren, 15 augustus, hebben Lenard Onderwater en Ben Schel deelgenomen aan een van de zwaarste triatlons die er bestaan, nl. de  ”Embrunman”. Hoe zwaar dat geweest is zul binnenkort ongetwijfelt horen van de mannen. Omdat Ben de week voor de wedstrijd buikgriep heeft gehad stond hij niet fit aan de start. Helaas heeft hij de wedstrijd niet af kunnen maken omdat hij heel erg veel last van de warmte had. Na het fietsonderdeel is hij door de organisatie uit de wedstrijd genomen omdat hij te laat wisselde. “Achteraf misschien wel goed” was Ben zijn reactie, “anders was het niet goed afgelopen”.
Lenard heeft wel de finish gehaald, in een tijd van 15 uur en 23 minuten. Zoals als hij verwoorde. “Zwemmen ging lekker, fietsen was loodzwaar vooral de laatste klim en lopen was overleven. Pas na twee uur lopen kon ik weer een beweging maken die een beetje op hardlopen leek”.
Ik neem met een diepe buiging mijn hoed af voor deze twee kanjers van onze vereniging.

 

Over de auteur

4 reacties

 1. LeendertJanW

  Alleen het voorbereiden en starten in Embrun is al een heldendaad. Jullie prestaties zijn echt grensverleggend, en verdienen heel veel respect en bewondering. Alle wedstrijden hierna worden toch een makkie:-)?
  Grote klasse mannen!

 2. Henrie

  Mannen petje af goed gedaan hoor en Ben we weten dat je een bikkel bent je had alleen pech dat je niet lekker was er voor maar dat maakt je nog meer bikkel door wel te kijken hoever je kon gaan. gr Henrie

 3. KeesJ

  Respect heren, allereerst voor het aandurven hieraan in te schrijven, ten 2e te starten. Als je dan wat minder bent die dag heet dat pech maar zeker geen nederlaag Ben, die kanjer status heb je al. En lenard , diepe buiging voor je prestatie. Zijn wij maar watjes bij!!

Laat een antwoord achter