Allereerst Evelien nog in het zonnetje zetten, omdat wij vergeten waren haar in de einduitslag op te nemen (een bug in het computersysteem). Evelien is tweede dame geworden op de lange afstand. Inmiddels heeft zij haar prijs in ontvangst genomen.

Nieuwe Opzet Clubcompetitie.

Na jaren van veel succes willen we de formule van de clubcompetitie iets aanpassen zodat we de komende jaren weer een sprankelende competitie hebben die aan sluit bij de verwachtingen van de hedendaagse clubleden.

Minder Wedstrijden, alleen eigen Wedstrijden. Nieuwe Wedstrijden, wat wil je nog meer.

Voor de nieuwe en jeugd leden een mooie opstap om wedstrijd ervaring en ritme op te doen. Voor de doorgewinterde TVB-er een meetpunt, de onderlinge strijd en natuurlijk de eer.

Van de individuele wedstrijden dien je aan ieder onderdeel 1 wedstrijd te hebben meegedaan. 1x zwem, 1x fietsen en 1x lopen.

Van de combi’s . Zwem/loop, Duathlon en afsluitende triathlon dien je 2 x te finishen.

De volgende data staan voorlopig gepland.
10 februari 2013 de Bosloop (onveranderd) te Noordwijkerhout
Begin Maart de 400m Zwemtest in de Schelft

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

3 reacties

Laat een antwoord achter