Als vervolg op de spelmiddag en de schaatsclinic in het vorig jaar. Wordt er op 4 mei a.s. een Duathlon middag speciaal kinderen gehouden. Deze middag bestemd voor de alle kinderen van onze leden vanaf ongeveer 6 jaar, je moet wel kunnen fietsen. We gaan je spelenderwijs laten oefenen voor en duathlon (lopen, fietsen lopen). We beginnen op vrijdag 4 mei om twee uur in de middag, bij Klaas voor de deur. Om 4 uur zijn we klaar, dan zal er nog iets te eten en te drinken zijn voor de kinderen. Kom allemaal want het kost helemaal niets.
Wat  moet je meenemen; Je fiets, een helm, je hardloopschoenen en goede zin (en als je wilt je vader en/of moeder als suporter en begeleiding). Als je vader en/of moeder ook mee wilt eten kost dat €5,– p.p.

Je kan meedoen door mij (fjp.nieuwenhuis@ziggo.nl) een mailtje te sturen voor dinsdag 1 mei. Schrijf daar dan in wie er allemaal mee komt en of ze ook willen eten.

Over de auteur

5 reacties

  1. LeendertJanW

    Heel leuk lijkt het me. Wij zijn die week op vakantie, maar met een beetje geluk zijn we begin van de vrijdagmiddag 4 mei weer thuis, en kunnen we nog net komen.

Laat een antwoord achter