Het evenementen onderdeel is ook uitgebreider geworden. Je moet wel weer opnieuw inschrijven bij de evenementen naar keuze.

Onder evenementen in het topmenu staan alle evenementen vermeld. Alle clubcompetitie wedstrijden worden ook in een lijst weergegeven onder ‘Clubcompetitie’ en dan ‘Club evenementen’.

Bij het selecteren van een evenement komen alle gegevens te voorschijn. Onder ‘Deelnemers’ staat iedereen die zich al ingeschreven heeft bij het evenement. Onder ‘Reservering / boeking’ kan je eventueel een opmerking maken bij je inschrijving en dan zelf je reservering bevestigen door op de button ‘verzend uw reservering’ te klikken.

Als de reservering gelukt is, krijg je ook een mail als bevestiging. Als je de pagina van het evenement nogmaals opent of op refresh klikt. Zie je dat jou naam is bijgeschreven bij de deelnemers. Onder het kopje ‘reservering / boeking’ staat er ook dat je al ingeschreven bent. Tevens kan je daar klikken op mijn boekingsoverzicht. Op deze persoonlijke pagina zie je al jou inschrijvingen en kan je ook de reservering annuleren. Deze pagina staat ook in de rechtersidebar onder ‘Leden info’ genaamd ‘Mijn reserveringen’.

Je kan nu ook een reactie schrijven onder het evenement. Misschien kan je hier ervaring delen van de voorgaande keren. Dit doe je bij ‘Geef een reactie’ onderaan de pagina van het evenement.

Mocht je nog vragen hebben over evenementen, kan je altijd een mail sturen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter