Beste TVB-ers,
Zoals jullie ongetwijfeld gemerkt hebben, zijn de afgelopen maanden Ellie Homma en Charles Wessels druk in de weer geweest voor hun cursus als Triatlon Trainer Niveau 1. Afgelopen week hebben zij het bericht gekregen dat zij met glans geslaagd zijn voor deze cursus. Natuurlijk worden zij door ons allen hiermee van harte gefeliciteerd. Zij hebben daar veel tijd en energie in gestoken en dan is het altijd fijn om dit met een positief resultaat af te sluiten. Nu zij klaar zijn met deze cursus kunnen zij als assistent trainer en atleten begeleider aan de slag.
Charles zal vanaf het najaar regelmatig in het zwembad te zien zijn waar hij, in het roulatie schema van de donderdagavond, training zal geven.
Ellie zal vooral aan de slag op haar favoriete discipline, het fietsen. Zij gaat Danny assisteren bij de ATB trainingen op zaterdagochtend.
Fijn dat we weer aanvulling hebben in ons trainers corps. Daar kunnen wij als TVB trots op zijn.

Nogmaals van harte.

Walter,

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

7 reacties

Laat een antwoord achter