Een nieuw jaar bied nieuwe kansen. Voor ons als triathleten gaat de voorbereiding op het nieuwe triathlonseizoen weer beginnen. Gelukkig beschikken wij bij de TVB over voldoende trainers die kunnen helpen bij het verwezenlijke van je (triathlon) plannen. Als trainers werken wij met een generiek jaarplan waarin een periodisering is opgenomen. Hierdoor is er een samenhang tussen al onze trainingen.

Natuurlijk is niet één triathleet hetzelfde en heeft ieder eigen doelstellingen en trainingsbehoefte. Daarom kan het verstandig zijn om voor jezelf een jaarplanning te maken. Een jaarplan help om je doelstelling te realiseren en kan er voor zorgen dat je niet te hard van stapel loopt (iets wat triathleten nog wel eens doen). Het bijgevoegde document is bedoeld om je te helpen met het maken van een jaarplan. TVB Jaarplan 2013  In de tabbladen vind je;

  1. Het jaarplan van de TVB, met alle activiteiten onze club. (Wijzigingen zullen er zeker gaan plaatsvinden)
  2. Een aantal voorbeeld  jaarplannen.
  3. Uitleg over het maken van een jaarplan

Ik hoop dat je hier iets mee kunt, mocht je vragen hebben mag je mij mailen fjp.nieuwenhuis@ziggo.nl . Indien je behoefte hebt aan meer intensieve begeleiding kan je me dat ook vragen. We zullen dan in overleg bepalen hoe we dat gaan organiseren. Veel plezier in onze mooie sport dit jaar.

Erik Nieuwenhuis

Over de auteur

één antwoord

Laat een antwoord achter