Dit jaar is de eerste editie van Metakids Obstacle Race. Een uniek, sportief evenement dat eerst plaatsvindt op 15 april op het strand van Noordwijk en op 18 november in Amsterdam. Alle racers en vrijwilligers hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Metakids! Ga deze sportieve uitdaging aan én maak het verschil voor kinderen met een metabole ziekte!

Veel mensen weten namelijk niet dat metabole ziekten doodsoorzaak nummer 1 zijn bij kinderen in Nederland. Het betreft meerdere ziekten waardoor de overkoepelende term vaak nog onbekend is. Maar zonder tijdige behandeling zijn de gevolgen voor al deze kinderen levensbedreigend en leidt dit vaak tot vroegtijdig overlijden. Meer dan 10.000 gezinnen hebben één of meerdere kinderen in hun gezin met een metabole ziekte.

Tijd voor actie: strijd met ons mee! Kies uit de 2 KM Mini Race (Family), leg de lat iets hoger met de 6 KM Mega Race of ga helemaal tot het gaatje tijdens de 12 KM Extreme Race. Samen obstakels overwinnen maakt metabole ziekten behandelbaar! De kosten voor de race verschillen per afstand. Bekijk hier de tarieven. Je kunt je individueel of als (bedrijven)team inschrijven. Let op! Schrijf je vóór 1 februari in en profiteer nog van de €5,- Early Bird korting!


Kijk voor meer informatie op www.metakidsobstaclerace.nl.

Over de auteur

Laat een antwoord achter