Beste Leden en bezoekers,

Hier ziet u de compleet vernieuwde internetsite van de triathlon vereniging de bollenstreek! De oude site begon echt een ‘oud’ site te worden. En een frisse wind erdoor kan zeker geen kwaad. Er zijn veel mooie functies opgenomen in de site om alles mooier en makkelijker te maken.

Iedereen krijgt zo snel mogelijk zijn nieuwe gebruikersgegevens op de mail. Heb je deze nog niet aan 2 dagen ontvangen? Stuur mij dan een mailtje want dan klopt vast jou opgegeven mailadres niet meer.

Na het inloggen zie je rechtsboven “Hallo (jou naam)” staan. Als je daar met je muis op staat, zie je dat je profiel kan aanpassen. Wil iedereen de moeite nemen dit ook te doen. Zoals adres, telefoonnummer en eventueel je facebook. Je kan hier ook je wachtwoord veranderen zodat deze weer persoonlijk is. Vooral mensen die een functie hebben in de vereniging vragen wij jou gegevens zoals telefoonnummer te noteren. Zodat iedereen je weer kan bereiken.

De gegevens die je in je profiel invult kunnen alleen andere leden zien, die ook daadwerkelijk zijn ingelogd. Dit kan je zien onder “Ledenlijst” onder het sponsor gedeelte in de rechtersidebar.

Sommige onderdelen worden nog gevuld zoals foto’s en uitslagen clubcompetitie. Dit volgt allemaal zo spoedig mogelijk. Wij zijn al een lange tijd bezig de nieuwe site te optimaliseren en twee sites bijhouden is een hoop werk. Daarom gaan wij nu over en hopen deze binnen acceptabele tijd compleet te hebben.

Iedereen bedankt voor zijn medewerking!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben stuur mij een mailtje webtvb@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Pepijn en Ruud H

Over de auteur

4 reacties

  1. LeendertJanW

    Ik kan alles weer vlot vinden en het het ziet er goed uit Pepijn!
    Nog een kleine suggestie: wellicht een ander lettertype, want de letter l is nogal dunnetjes en daardoor minder goed leesbaar.

    • Pepijn

      Leendert dankjewel! Staan jou letters ook erg kort op elkaar? Ik heb hem op allemaal browsers getest en verschillende computers zonder problemen. Maar zat toevallig gister bij DennisJ dat de letters een beetje dun waren en nogal op elkaar staan. Dat kwam omdat zijn browser best oud is. Is die van jou up to date?

Laat een antwoord achter