De Olympische spelen hebben Nederland in de greep. Aanstaande zondag start de triathlon voor dames. Dinsdag strijden de beste triatleten ter wereld om de Olympische titel. Rondom Hyde Park verwacht de Londense organisatie misschien wel een miljoen fans. Het stadion was als een van de eerste onderdelen van de Spelen uitverkocht.

Ik kreeg vandaag de nieuwe editie van het Britse Triathlon Sport in de brievenbus met een aparte bijlage over de Olympische triathlon, het parcours en de kanshebbers. Ik zal morgen naar de zwemtraining enkele kopietjes meenemen, zodat jullie deze ook kunnen lezen.

Aangezien de Nederlandse televisie deze wedstrijd waarschijnlijk niet volledig gaat uitzenden, zullen we het moeten doen met de ‘live’ feed op internet of een buitenlandse zender. Ik ben nog aan het uitzoeken of er een zender is die de wedstrijd live gaat uitzenden. De start is om 11.30 uur Nederlandse tijd. Kortom, wie lijkt het wat om gezamenlijk de wedstrijd te kijken en een simpele lunch erbij te nuttigen.

Wie o wie heeft er zin om mee te doen?

Graag jullie reacties.

Over de auteur

6 reacties

  1. Jeroen Fakkeldij

    Ik hoop zaterdag iets te zien tussen die miljoen ander toeschouwers langs het parkours. Dinsdag heb ik het geluk om kaarten te hebben voor in het stadion.

  2. JosS

    Goed idee Joost. Jim, Lieke en ik heb en er wel zin in. Nu nog ff: Waar? Ik heb geen internet op mn tv helaas. Laat ff weten hoe of wat als je wil.

Laat een antwoord achter