Van de week hoorden wij dat Klaas en Dominique hun surfhuisje hebben verkocht.Per 1 maart 2014 gaat het over naar een nieuwe eigenaar.
Het was voor ons toch wel een enorme schok, want het reilen en zeilen van de TVB is altijd sterk verbonden geweest met Klaas en Dominique, en dat speciale plekje aan het meer. De vraag komt op waar wij straks als TVB heen moeten.

We hebben inmiddels contact kunnen hebben met de nieuwe eigenaren, Luuk en Peter.
De eerste kennismaking was prima en wij zullen kijken hoe onze nieuwe samenwerking zich in de loop van de tijd gaat ontwikkelen.

Klaas en Dominique zijn eigenlijk niet weg te denken bij de TVB. De zondagochtend, de nieuwjaarsreceptie, de jaarvergadering, de onderlinge afsluiting en nog andere activiteiten zullen vanaf nu toch anders worden.
Wij willen Klaas en Dominique dan ook van harte bedanken voor hun gastvrijheid en hulp bij alle activiteiten. Zondag is de laatste dag dat zij open zijn, dus kom gerust even langs om gedag te zeggen.

Wij zullen ze echt nog wel zien hoor. In de wandelgangen hoorde ik al dat Dominique lid wilde worden en dat Klaas er nog een nachtje over moest slapen.

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

2 reacties

 1. Dominique

  Lieve mensen,

  Wij danken jullie alle voor de leuke samenwerking door de jaren heen. De TVB is een grote familie en je stapt er niet zomaar uit. Dus wil ik me zowiezo aanmelden als donateur lid dan ga ik op zondag wandelen en met jullie een bakkie doen.
  In de 16 jaren hebben wij veel kindertjes zien geboren, en de toen kleuters en peuters zijn volwassen jongen mensen.
  Gisteren was heel dubbel ik werd 60 en was de laatste dag dat we open waren.
  Bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid.

  Tot snel Dominique en Klaas

Laat een antwoord achter