Triathlon vereniging organiseert beginnerscursus

Triathlon Vereniging de Bollenstreek start in mei met een beginnerscursus. Tijdens de cursus worden deelnemers klaargestoomd voor de deelname aan de triathlon van Noordwijkerhout. Tot aan de triathlon van Noordwijkerhout op zondag 5 juli worden de deelnemers intensief begeleid door ervaren trainers. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom om zich bij de opstartcursus aan te sluiten. Ook als je nog geen ervaring hebt met triathlon of duursporten.

Altijd al eens aan triathlon willen doen, maar nooit de stap durven te zetten? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus van Triathlon Verening de Bollenstreek. De cursus is er op gericht om deelnemers de kans te geven om zich optimaal voor te bereiden op deelname aan de triathlon van Noordwijkerhout. Met ervaren trainers werk je op een laagdrempelige manier toe naar de start van de triathlon van Noordwijkerhout.

De cursus start op donderdag 7 mei in zwembad de Schelft in Noordwijkerhout. In totaal worden er drie trainingen per week aangeboden. Elke woensdag een (19.15 tot 20.45 uur) een looptraining op de atletiekbaan van Lisse. Elke donderdag een zwemtraining in de Schelft in Noordwijkerhout (20.30 tot 21.00 uur) en op zaterdag een fietstraining (09.00 tot 10.30 uur).

Tijdens de cursus worden de deelnemer klaargestoomd voor het voltooien van de achtste triathlon van Noordwijkerhout op zondag 5 juli. Hiervoor moet je 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Aan de deelname is een minimumleeftijd van 14 jaar verbonden en geen maximum leeftijd.

De kosten aan de deelname van de beginnerscursus zijn 35 euro. Daarnaast dienen deelnemers nog 35 euro inschrijfgeld te betalen voor de triathlon van Noordwijkerhout. Er is plek voor maximaal tien personen en vol=vol. De beginnerscursus is overigens de enige manier voor sportievelingen om zich nog aan te melden voor de traithlon van Noordwijkerhout. De organisatie heeft tien startplekken open gehouden voor de deelnemers aan de triathlon die verder al enkele maanden is uitverkocht.

Heb je vragen over de opstartcursus dan kan je terecht bij Mark de Jong telefonisch te bereiken via 0634862988 of per mail markteunis@gmail.com.

Over de auteur

Laat een antwoord achter