Beste sportvrienden,

De reden dat ik de laatste tijd minder op de trainingen verschijn heeft natuurlijk te maken met mijn stroopwafelactiviteiten, maar ook omdat ik op dit moment voor RTL7 een schaatsprogramma maak. Elke zondag wordt RTL Sportcafé: Schaatsen vanuit De Uithof in Den Haag live uitgezonden.
Voor de komende weken hebben wij nog wat plekken in het publiek en wellicht vinden een aantal van jullie het leuk om eens een kijkje te nemen achter de schermen.

De uitzending begint om 19.55 uur en eindigt om 21.00 uur. Wilfred Genee presenteert deze show, Erik Hulzebosch en Ben van der Burg zijn de vaste gasten, tevens is er wekelijks een wisselende gast (as weekeinde Bart veldkamp).

Op zondag 10, 17 en 24 maart aanstaande hebben we nog plek voor publiek. Lijkt het je leuk om eens aanwezig te zijn bij een uitzending? Stuur mij dan een mailtje op joost@klingcommunicatie. Geef daarbij hetvolgende aan:
– Welke datum je een uitzending van RTL Sportcafé: Schaatsen bij wilt wonen;
– Voor- en achternaam;
– Aantal personen waarmee je wilt komen.

Wij verwerken de aanvragen en sturen dan via Infostradasport een bevestiging van ons, met routebeschrijving naar De Uithof. Publiek wordt om 19.15 uur verwacht en de minimum leeftijd is 16 jaar. En het parkeren bij De Uithof is gratis.
We hopen u te zien bij RTL Sportcafé: Schaatsen!

wellicht tot bij een uitzending,

Joost

Over de auteur

één antwoord

Laat een antwoord achter