Vanmorgen om 5 uur ging de wekker, toch wel ongebruikelijk (voor mij) op de zondagochtend.
Om 6 uur sharp verzamelen bij Nederzandt, onderweg nog wat hertjes gezien, die op de weg liepen.

Gelijk aan de bak. eerst nog even zonder koffie maar zelfs dat werd al snel geserveerd. Gisteren was er al veel werk verricht maar voor de start moesten er toch nog wel de nodige dingen gebeuren. Met een beetje overleg werden puntjes op de i gezet.

Ik zag naast de vertrouwde ‘RBR’ gezichten ook vele nieuwe TVB-ers die hun steentje bij droegen. Ook dat wordt zeer gewaardeerd.

Om 9.00u klonk het startschot van de Running Center Beach Duathlon dat door mr Hawaii werd gegeven, die de deelnemers nog even moed insprak en dat er vooral van genoten moest worden. (hij doet dat zelf ook altijd).

Het was mooi weer, een beetje zon en een beetje wind. Het strand een beetje zacht, maar het moet niet te gemakkelijk gaan. De deelnemers vonden het prachtig al waren de meeste bij de finish wel aan hun eindje.

Om 14.00u was er niet meer te zien dat er een wedstrijd had plaatsgevonden. Alles was netjes opgeruimd, geen spoor achter gelaten.

Ik ben trots op de TVB, die zo’n wedstrijd heeft neergezet. Iedereen steekt zijn handen uit de mouwen. Alles verliep vlekkeloos.
Geen wanklank gehoord.

Lenard en de andere commissie leden hebben fantastisch werk geleverd. Maar ook alle vrijwilligers bedankt. Met zijn allen kan je een mooi resultaat bereiken.

Walter,

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

2 reacties

Laat een antwoord achter