Zaterdag 18 augustus de triathlon van Binnenmaas staat op het programma.
Ik ga mijn fiets uit de schuur halen ik denk wat!! ik loop tegen een muur van warmte op ik denk weer wat!!!
Dit kan wel eens een behoorlijk lastige wedstrijd worden. In de auto er heen zag je temperatuur steeds meer stijgen we moesten om 13.30uur starten de temperatuur was nu 35 graden.
Alles is klaar krijgen we te horen dat je niet met wetsuit mag zwemmen want het water was 23 graden geworden. Zonder wetsuit is in het nadeel van de minderen zwemmers (ik dus). We moesten eerst 1km zwemmen, ging voor mijn doen nog goed ook 21ste.
Kom je uit het water loop ik weer tegen een muur van warmte op, ik was al droog voordat ik bij mijn fiets was.
Toen 40km fietsen ik gelijk vol gas na 20km lag ik 2e maar wat kreeg ik het heet en het drinken in mijn bidons was ook warm geworden. Ik kreeg toch wel last van de warmte maar je moet toch door. Ik kwam als 2e van de fiets toen nog even 10km lopen dacht ik. Ik heb het nog nooit zo moeilijk en zwaar gehad. Na 2,5km was ik al gekookt ik was op…
Ik liep wel in op de nummer 1 maar er waren twee triatleten die het blijkbaar niet heet hadden en die kwamen snel dichterbij.
Na 5km dacht ik dat ik begon te fluiten omdat ik begon te koken..
Maar ja als je 2e ligt ga je niet stoppen. Komt er in een keer eentje voorbij als of het lekker fris is, nu lag ik 3e.
Ben toen nog de nummer 2 voorbij gegaan, ik denk ik wordt 2e, komt er 200m voor de finish nog een voorbij die ook geen last had van de hitte.
Uiteindelijk een 3e plaats en een overwinning op mezelf als je elke kilometer 4 keer wil uitstappen en toch gefinisht bent is dat toch wel mijn grootste overwinning dit seizoen….

PS. Mattea bedankt………
 
Sportieve groet
Wardie

Over de auteur

één antwoord

Laat een antwoord achter