Na de oliebollen en vreterijen was het 6 januari tijd om er weer wat kilootjes af te lopen. De blauwe Trein was weer goed gevuld. En er werd goed gepresteerd. Ik kan niet iedereen noemen, maar eentje wil ik er vermelden. Onze ‘jonge’ Ben deed voor het eerst mee. Alleen dat is het vermelden al waard. Hij liep de 5 km in een hele goed tijd van 18.30u. Net achter Joeri, die Ben voor de wedstrijd de nodige tips had gegeven en als een soort Haas fungeerde. Maar de Haas bleef wel voor in een mooie tijd van 18.15u.
De volgende keer kunnen wij misschien in het verenigingenklassement finishen. Maar dan dienen er op iedere afstand zowel 2 man- als vrouwelijke TVB-ers finishen. Onderstaand was het deze keer.

heren Kort Joeri, Ben en RuudH
dames kort Tania, Anne en Yra
heren midden Jos, RobW,Lex,Ruudw,Henrie,Willem
dames midden Astrid, Manon, Marja?
heren lang 8x
dames lang Mattea

Astrid is van plan in Uithoorn de lange afstand te gaan lopen en dan voldoen wij aan de eisen.

gr. Walter,

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

één antwoord

Laat een antwoord achter