Beste TVB’er,

In Juni gaat het weer gebeuren: met z’n allen naar Coo in België voor een prachtig TVB gezinsweekend met een aardig portie sport, maar vooral veel plezier.

Ben je al jaren lid en ben je nog nooit mee geweest? Of ben je nog maar kort TVB-lid en wil je het echte TVB/LBL gevoel direct opsnuiven? Informeer dan tijdens een van de trainingen naar dit jaarlijkse trainings-, eet/drink- en plezierweekend.
Maak je agenda vrij en schrijf je in voor deze 2017 editie en maak dit geweldige weekend mee.

FIETSRITTEN: Net als vorig jaar doen we geen centrale fiets-groepsinschrijving, maar zaterdag/zondag/maandag rijden we bekende fietsritten op ‘eigen’ routes vanuit ons huis in Coo, waarbij afstanden in overleg gaan. Wil je toch een van de officiële LBL afstanden vanuit startplaats Tilff rijden, schrijf je vóór 2 mei zelf in via de volgende site: http://www.sport.be/cyclingtour/tilffbastognetilff/2017/nl/

–>extra Fiets 2-daagse vanuit de bollenstreek naar Coo
op donderdag 1 juni gaat er al een groepje naar Coo op de fiets: na circa 185km volgt een overnachting in het mooie Weert: Op 2 juni fietst de groep etappe 2 naar Coo (ca. 150km).  Meld je hiervoor aan bij coördinator Karin via het volgende mailadres: fjp.nieuwenhuis@gmail.com. Nog zeer beperkte inschrijving mogelijk!

INSCHRIJVING WEEKEND

Stuur een email naar coenvon@quicknet.nl met de volgende gegevens van ieder gezinslid die meegaat: Naam en leeftijd 

Informatie over je aankomst in Coo dus vrijdag 2juni of zaterdag 3juni  en verwachtte aankomsttijd(van belang voor inkoop van maaltijden) 

Speciale wensen en opmerkingen b.v. over je dieet, of alleen mee-eten in het huis, of liever slapen in eigen tent/camper in de tuin.

–> Om je inschrijving definitief te maken is het noodzakelijk om ons te helpen bij de voorfinanciering, dus graag 25 euro overmaken naar onze penningmeester op rekno. 31.69.06.735 t.n.v. T.V. De Bollenstreek

–> wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Inschrijving bij voorkeur voor 30 april a.s. Iedereen die 4dagen/3nachten blijven, krijgen voorrang op de rest, maar we doen ons best om iedere TVB´er onderdak te bieden. Wij rekenen op een mooi weekend,

Met sportieve groet van Karin, Henri, Peter en Co

Over de auteur

Laat een antwoord achter