Beste TVB-ers,

 Je kan gerust stellen dat het supporten van de deelnemers aan de triatlon van Almere een TVB traditie is. Niet alleen binnen onze vereniging maar ook daarbuiten staan wij bekend als die blauwe club die op dijk de lopers aanmoedigen. Almere kent dit jaar een ander parcours wat dan ook betekend dat de lopers niet meer over de Gooimeerdijk gaan. Toch willen we ook dit jaar met zoveel mogelijk TVB-ers (en andere supporters van onze deelnemers) herkenbaar aanwezig zijn. Daarom zijn Kees Jansen en ik afgelopen week op verkenning geweest op het nieuwe parcours, en …. we hebben en mooi plekje gevonden. De lopers komen er 2x per ronden langs, je kan er prima parkeren en we staan 1,5 KM van de wisselzone. Het is vlakbij de Mac Donalds, bij afrit 4 van de A6, (toilet in de buurt dus). Zie onderstaande tekening en route beschrijving.
Naar verwachting zullen de eerste lopers van de TVB welke aan de 1/2 triatlon tussen 11:30 en 12:00 uur aan hun loop onderdeel beginnen. We willen daarom om 12:00 uur op de genoemde locatie staan met onze spiksplinternieuwe TVB tent. Natuurlijk hebben we onze muziek studio bij ons en zijn we gehuld in TVB kleuren. Ook willen we dit jaar gaan BBQ-en, wil je ook wat eten neem dan je eigen vlees mee. Overigens kan je in de buurt ook naar de AH om nog vlees en dergelijke te kopen.
Zelf zal ik ’s ochtens om 6:30uur op de parkeerplaats bij Mac Donalds aanwezig zijn om dan op de fiets naar de start van de wedstrijd te kijken.
Zover ik weet zijn er ook mensen die niet de hele dag aanwezig kunnen zijn en misschien kan je onderling iets afspreken om samen te rijden.

Almere 2012

Over de auteur

8 reacties

  • FriedaR

   Pepijn, ik ga tussen 10 en half 11 rijden vanaf Voorhout en heb nog een plaatsje, bel me maar als het nog nodig is: 06-44613536. Maar het is vast al geregeld?

 1. BenS

  ik hoop voor 3 uur langs te lopen. Als je het bovenstaande verhaal leest en het flimpje ziet van Pepijn dan wordt het weer een fantastische dag en dat met 17 tvb-ers op het parcour moet dat lukken.
  Supporters alvast heel veel dank. Ik ga er voor

 2. ChrisK

  Wauw, super. Goede verkenners bij de TVB.
  Gaaf filmpje weer, kriebels. Een hele nog nooit gedaan, misschien over een paar jaar!!!
  Iedereen succes / en de supporters naturlijk weer geweldig dat jullie er staan, alleen daarom zou ik al meedoen.

Laat een antwoord achter