Zondag 17 mei 2015.
Voor sommige een memorabele dag om niet te vergeten.
En is er nog een onderscheid tussen positief en negatief.

De (halve)marathon van Leiden werd door een aantal TVB-ers tot een goed einde volbracht. Zeker de jonkies Danielle en Jesse presteerden boven verwachting, de anderen (Martijn, Pepijn en Dennis, hele),(Marcel de halve) haalden gemakkelijk de finish.

In Ter Aar stonden 14 TVB-ers aan start op verschillende afstanden en in diverse startseries. Een aantal rookies, Rutger, Jeroen en Heleen een aantal cracks en een aantal daar tussenin.

Het zwemmen was prima te doen in het verwarmde buitenbad. Van tevoren de startvolgorde afstemmen en dan gaan, met als doel zo hard mogelijk, niet moe worden, ervaring opdoen of overleven.

Dan snel wisselen en knallen op de fiets. De wind begon wat aan te wakkeren en draaide een beetje. Maar het was goed te doen. Totdat ik voor de 2e keer bij de brug kwam en daar een clubgenoot zag liggen. Rob Heemskerk was gevallen, gelukkig waren er al een aantal toeschouwers/tvb-ers bij. De rest van de fietstocht werd toch iets anders dan ik verwachtte. Je neemt het beeld van Rob mee.

Daarna lopen, op een deels nieuw parcours. Maar dat ging goed.
Helaas zijn de uitslagen nog niet bekend, maar er stonden dit keer geen TVB-ers op het podium.

Rob heeft zijn elleboog en schouder gebroken en is geopereerd. Inmiddels is hij weer thuis. Wij wensen hem veel sterkte. Zijn triathlon seizoen zit er helaas op.

Mijn PR vond ik ineens niet zo belangrijk meer.

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

één antwoord

Laat een antwoord achter