Hoi allemaal,

Zondag 7 juli is de thuis triathlon van Noordwijkerhout. Wie wil daar nu niet bij zijn?
Voor Erik en zijn crew, waaronder ook vele TVB-ers, zitten er al een hoop voorbereidende werkzaamheden op om de triathlon in goede banen te leiden. Zondag is de grote dag, dan moet het gebeuren. Ik wens hem en de hele organisatie veel succes, zodat het weer een evenement wordt om niet te vergeten.

Onder de deelnemers vele TVB-ers. Snel geteld zijn het er ruim 30, de opstappers nog niet eens meegeteld. Zij gaan zondag hun eerste triathlon volbrengen waarvoor zij in 6 weken klaargestoomd zijn. Alle deelnemers met zijn of haar eigen doel, Volbrengen, winnen, presteren, eindigen voor … of een PR. Het maakt niet uit. Geniet ervan.

Na de wedstrijd zou de organisatie en ikzelf ook, het op prijs stellen als wij, als TVB-ers, een handje helpen met het opruimen van het parc ferme en het verzamelen van de dranghekken. Dit zal rond 13.15u beginnen. Vele handen …….. Alvast bedankt.

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

Laat een antwoord achter