Hoi allemaal,

Zondag 6 juli is de Triathlon van Noordwijkerhout. Wie wil daar nu niet bij zijn?
Voor Erik en zijn crew, waaronder ook vele TVB-ers, zitten er al een hoop voorbereidende werkzaamheden op om de triathlon in goede banen te leiden. Zondag is de grote dag, dan moet het gebeuren. Ik wens hem en de hele organisatie veel succes, zodat het weer een evenement wordt om niet te vergeten.

Ook zijn er onder de deelnemers vele TVB-ers en natuurlijk de opstappers, die door Dennis in 6 weken zijn klaargestoomd. Alle deelnemers met zijn of haar eigen doel, volbrengen, winnen, presteren, eindigen voor … of een PR. Het maakt niet uit. Geniet ervan.

Na de wedstrijd zou de organisatie en ikzelf ook, het op prijs stellen als wij, als TVB-ers, een handje helpen met het opruimen van het parc ferme en het verzamelen van de dranghekken. Dit zal rond 13.15-13.30u beginnen. Vele handen …….. Alvast bedankt.

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

één antwoord

  1. Francis de Wit

    Ik wil alle vrijwilligers die geholpen hebben vandaag bij de triathlon onwijs bedankt!! Het was een erg mooi, leuk, gezellig, zwaar evenement.

Laat een antwoord achter