Ice Pack XL is een effectief koelelement dat flexibel is en extreem lang koelt. Het blijkt uit onafhankelijke testen dat door gebruik te maken van nieuwe polymeer koelmiddelen,  Ice Pack XL extreem lang en constant koelt. Het is al in te vriezen bij – 5 graden Celsius en kan wel tot -80 graden Celsius worden ingevroren indien nodig. Grote flexibiliteit doordat Ice Pack XL flexibel is na invriezen en in verschillende afmetingen geproduceert kan worden om aan uw verpakkingswens te kunnen voldoen.

Inter Fresh Concepts BV biedt producenten en inkopers innovatieve verpakkingsoplossingen aan op maat. Deze internationale organisatie is specialist op het gebied van transportkoeling en conditionering in de verpakking. Of het nu verse vis betreft, rozen per vliegtuig of zeecontainer,pootaardappelen in containers of het op temperatuur houden van insuline en bloed, Inter Fresh Concepts BV beschikt over de know-how om uw product onder de juiste condities te verpakken voor transport.

Staro green
Staro InternationalGeef kleur aan uw relaties en promoties!Hoe kunt u de groei en bloei van uw relatie beter uitdrukken dan met de natuur zelf? Geen vluchtig geschenk, maar kleurrijke producten die ook na maanden nog alle aandacht weten te trekken. Staro is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven die natuurlijke geschenken creatief in hun actie- en relatiemarketing inzetten. Daarbij verzorgen wij het gehele traject; van het ontwerpen van de verpakking, de volledige productie tot en met de wereldwijde distributie. Staro levert standaard, of op maat gemaakte natuurlijke geschenken, die zowel door relaties als medewerkers bijzonder op prijs worden gesteld. Laat u groen inspireren neem gerust contact met ons op via sales@staro.net of +31 (0)252-521840. Neem een kijkje op onze website staro.net of greenb2bgifts.com .
QP Advies is uw financiele partner op de belangrijke momenten in uw leven, maar ook daar tussenin. Wij begeleiden u naar een financieel gezond en rustig leven. Een leven zonder de onzekerheid of uw financiele zaken goed geregeld zijn.

52graden

52 graden noorderbreedte Doen waar we goed in zijn: de essentie van een bedrijf, organisatie of product vinden en vertalen naar doeltreffende en creatieve communicatie. Dit doen wij samen met de opdrachtgever: gezamenlijk slimme keuzes maken om zo tot de beste resultaten te komen. Wie ben je? Waar sta je voor? Waar ben je goed in? En wat wil je hiermee bereiken? Wanneer wij dit boven tafel hebben, vertalen wij dit naar een ijzersterk communicatie- concept. Wij zijn actief in drie disciplines:

– communicatie
– grafisch
– interactief