Wie zijn wij?

DIO Fysiotherapie is een jonge, maar snelgroeiende praktijk die staat voor persoonlijke aandacht. Onze fysiotherapeuten hebben korte lijnen met tweedelijns zorgverleners, up-to-date kennis, jarenlange ervaring in de fysiotherapie, zijn BIG geregistreerd, staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en handelen volgens de nieuwste evidence-based richtlijnen.

Nieuwste technieken

Daarnaast beschikt DIO fysiotherapie over de nieuwste apparatuur en behandelmethodes. Naast de mogelijkheid om echografisch beeldvormende techniek in te zetten, beschikt DIO fysiotherapie bijvoorbeeld ook over radiale shockwave therapie en EPTE behandeling

voor (langdurige) peesklachten. Met al deze innovatieve behandeltechnieken mag DIO fysiotherapie zich dé spier- en pees-specialist van de omgeving noemen.

U kunt bij ons terecht voor:

Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie, Spier-en-pees-specialist, Dry needling, Echografie, Shockwavetherapie, EPTE behandeling, Therapie voor zwangerschapsgerelateerde klachten, Bekkenbodemtherapie, Claudicatio intermittens, Revalidatie na een nieuwe heup of knie, Stress-gerelateerde klachten, Hyperventilatieklachten

Medisch Centrum Valkenburg

Dio fysiotherapie is gevestigd in het nieuwe Medisch Centrum Valkenburg, met hierin ook:

Huisartsen – Praktijk71 / Apotheek – Apotheek Valkenburg / Podotherapie – Voetencentrum Wender / Dietist – Marianne Knape / Bloedafname – Atalmedial

In Medisch Centrum Valkenburg werken niet alleen fysiotherapeuten maar ook andere medische en paramedische zorgverleners nauw samen met elkaar. Door deze multidisciplinaire aanpak en samenwerkingwordt de kwaliteit en efficiëntie van zorg geoptimaliseerd.

*****

Wat?

Wij verlossen bedrijven van alle zorgen om hun boekhouding en fiscale “verplichtingen”. Went administratie zorgt ervoor dat boekhoudingen altijd kloppen en dat er geen cent teveel belasting wordt betaald. Boekhoudingen geven de juiste stuurinformatie, maandelijkse resultaten die exact kloppen en dit alles is simpel online beschikbaar voor de klanten. Bedrijven zelf maken in veel gevallen alleen hun eigen facturen.

Bedrijven die zelf hun administratie doen krijgen ondersteuning om dit te bereiken.

Hoe?

Met behulp van de modernste technieken en zelf ontwikkelde software beschikken wij over een eigen online papierloos boekhoudsysteem. Gratis te gebruiken door onze klanten. En online te bekijken op hun telefoon of elk ander device.

Met actuele kloppende cijfers zorgen onze fiscalisten ervoor dat we proactief met belastingbesparende ideeën komen, zodat er zo min mogelijk betaald wordt. Ook voor complexe belastingconstructies lopen we zeker niet weg. Als de belangen groot zijn, gaan we tot het uiterste, maar wel binnen “de regels”. Komt er een belastingcontrole, dan zijn er geen zorgen over de uitkomst.

Kwaliteit?

Borging genoeg in ons Lidmaatschap van NOAB en deelname aan Horizontaal Toezicht.

Informatie of vragen?

Bel, email of stuur een berichtje

*****

Gebr. van der Putten

Gebr. van der Putten is een afvalverwerkings bedrijf en verzorgd grond- en sloopwerken. Je kunt ook afvalcontainers huren. Sinds november 2021 bestaat dit bedrijf 100 jaar en is daarmee Hofleverancier geworden.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf is gestart door de broers Hein en Cees van der Putten. Een eeuw later staan hun namen nog steeds trots op onze gevel. Hun spirit en ondernemers- drift is al die tijd bewaard gebleven. Vandaag staan de twee broers uit de derde generatie, Hein en Wim aan het roer van Gebroeders van der Putten. Samen met de vierde generatie Jan en Hein Jr. en een hecht team streven ze elke dag naar beter.

Wat doen wij?

Onze branche en producten zijn boeiend. Er gaat bijna geen dag voorbij of er doen zich weer nieuwe mogelijkheden voor om afval en puin naar nieuwe herbruikbare grondstoffen en materialen om te zetten. Dat zien we terug in onze resultaten.

Jaarlijks verwerken we ongeveer 2,7 miljoen kilo afval, waarvan inmiddels 91% gerecycled wordt naar ontelbare producten die je elke dag tegen komt. Verwerking van puin en afval is dankbaar werk.

W: www.puttentransport.nl