Het is tijd om weer in te schrijven voor het langstlopende evenement van de TVB: ons fiets weekend in COO/België. Dit vind plaats in het weekend van 19/20/21 Mei.

Om vooral de kamerindeling en de maaltijden voor dit weekend goed te laten verlopen, hebben we (Peter/Karin/Henri/Co) een aantal gegevens van je nodig. Inschrijving is definitief na ontvangst van je mail én je aanbetaling. Inschrijving is mogelijk door een aantal noodzakelijke gegevens te mailen naar (cojansen64@gmail.com):

  • Wie gaan er mee?
  • Welke dag/dagdeel kom je aan in Coo? en blijf je t/m maandag?
  • In het huis slapen? Of toch liever kamperen in de tuin? Camper? Hotel?
  • Zijn er speciale eetwensen waar rekening mee gehouden moet worden?
  • Svp 25euro aan te betalen op rek. NL26RABO 03169067 35 ovv LBL/COO

EXTRA aanmelding voor de liefhebbers die extra km willen maken: Op donderdag 17 mei vroeg vertrekt een select groepje op de fiets naar Weert; daar wordt overnacht op een mooie plek. Op vrijdag 18 mei rijdt een deel van de groep terug naar huis, maar de grote groep vervolgt de fietsrit vanuit Weert naar ons huis in Coo. In Weert zijn 3 huisjes gehuurd en hiervoor zijn nog maar 4 tot 5 plekken vrij, dus wil je mee, meld je vandaag nog aan bij Co Jansen en Karin Nieuwenhuis ?

Gedurende het weekend worden eigen tochten uitgezet/georganiseerd en ter plekke met elkaar afgesproken, etc. maar mocht je een van de officiële routes vanuit Tilff willen rijden op zondag 20 mei, schrijf dan zelf in via de volgende link: http://www.sport.be/tilffbastognetilff/2018/nl/

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Inschrijving bij voorkeur voor 30 april a.s. Iedereen die 4dagen/3nachten blijven, krijgen voorrang op de rest, maar we doen ons best om iedere TVB´er onderdak te bieden. Wij rekenen op weer een mooi weekend,

Met sportieve groet van Karin, Henri, Peter en Co

Over de auteur

Laat een antwoord achter