Zaterdag is het weer zover. DE TRIATHLON van ALMERE.

Wij zijn als TV de Bollenstreek heel goed vertegenwoordigd met deelnemers. Franck, Piet, Jos, Erik, Michel, Ben, LeendertJan en Leon doen mee aan de hele afstand. Bij de halve zijn wij erbij met Stef, Dolf, Ed, Cees en Charles.

Allen heel veel succes en plezier.

Naast de goede vertegenwoordiging met deelnemers zijn wij natuurlijk nog meer aanwezig als toeschouwers. Wij worden genoemd/geroemd  op de site van Almere zelfs met foto.

Ook dit jaar richten we als TVB weer onze eigen “Hotspot” in om de deelnemers aan de Triatlon van Almere aan te moedigen. Net als verleden jaar doen we dat nabij de Mc Donalds bij afrit 4 (Almere Haven) van de A6, (goed bereikbaar, ruimte om te parkeren en een toilet in de buurt). We staan bij de kruising van het Bergsmapad en Lesplaats. Rintje zorgt voor de muziek en de TVB voor de gezelligheid. Natuurlijk steken we weer een BBQ aan.

Geschatte tijdschema voor deze dag.

07:20 start zwemmen lange afstand in Almere stad (Esplanade).

08:20 start zwemmen halve afstand.

08:20 Wissel deelnemers hele afstand zwemmen lopen.

08:50 Wissel deelnemers halve afstand.

11:00 Doorkomst deelnemers hele afstand op het 90km punt. (Mc Donalds)

11:00 Inrichten TVB Hotspot.

11:30 Eerste TVB deelnemer op het loopparcours (halve afstand).

13:30 Eerste TVB deelnemer lange afstand op het loop parcours.

 

Voor meer informatie zie http://www.challenge-almere.com/nl/publiek/

Almere

 

 

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

één antwoord

Laat een antwoord achter