Het triathlon seizoen is officieel begonnen! De twee divisie teams hebben vorig weekend al aan de start mogen staan van hun eerste wedstrijd in Arnhem. De komende weekenden staan – voor veel TVB’ers –  o.a. Breukelen en Ter Aar op het programma. We kunnen daarom geen beter moment uitkiezen om te starten met de duathlon club competitie wedstrijden!  Het wisselen oefenen, de overgang van het fietsen naar het lopen aan den lijve ondervinden, het meenemen/organiseren van je spullen (misschien vergeet iemand wel z’n helm, fietsschoenen, horloge of andere belangrijke gebruiksvoorwerpen welke nodig zijn voor een triahtlon), of gewoon omdat er zin is in een kleine competitie met je leuke club genoten.

We starten dit jaar bij Como & Co! Vanaf hier fietsen we 3 rondjes Boender en lopen we circa 4 kilometer over het fietspad langs het Comomeer (dit is tweemaal heen en weer vanaf Como & Co naar de welbekende prullenbak, als deze er natuurlijk nog staat)! Uiteraard wordt dit ter plaatse nogmaals goed aangegeven bij de briefing!

We zullen om 09:15 starten. Aanmelden kan tussen 09:00 en 09:15.

BELANGRIJKE INFORMATIE 1: we werken deze wedstrijd met startnummers en daarom het verzoek om zelf een startnummerband mee te nemen.

BELANGRIJKE INFORMATIE 2:  dit is de eerste multisport-wedstrijd van de clubcompetitie. Om opgenomen te worden in het algemene klassement dien je deel te nemen aan minimaal 2 multisport-wedstrijden!  We hebben dit seizoen nog een zwem/loop in Hillegom (zondag 10 Juni) en de 1/8 club triahtlon (zondag 02 september).

BELANGRIJKE INFORMATIE 3: Na vorige week is iedereen natuurlijk bekend met de kattenogen/kattenkopjes en overige gevaren (toeristen e.d.) op de Boender, maar laten we ook deze week goed uit kijken voor de fiets/wandelpad gebruikers langs het Comomeer!

TOT VOLGENDE WEEK ZONDAG – 06 MEI 2018!

Over de auteur

Laat een antwoord achter