Aanstaande donderdag (01 Maart 2018) heeft iedereen weer de mogelijkheid om de snelste zwemtijd neer te zetten tijdens de 400 meter zwemtest – onderdeel van de Club Competitie Commissie! Wie wil nu niet de tijd van Alex Schelvis (een tijd van 4.26) verbeteren? Of heb je wellicht de ambitie om sneller te zwemmen dan onze zwemtrainer Andy Limoen (5.46)? Of wil je eigenlijk gewoon weten waar jezelf staat /zwemt?

We hebben ook dit jaar weer een prachtig – maar vrij simpel – zwem parcour uitgezet in de Schelft: 16 banen, uit en thuis! De tellers aan de kant zullen jullie op vriendelijke wijze helpen herinneren dat jullie nog maar 50 meter hoeven zodat jullie nog een mooie eindsprint kunnen maken.

We starten om 20:30 uur (zelfde tijd als de zwemtraining). Iedereen kan zich aanmelden bij de club competitie commissie. We zullen de banen op snelheid indelen en jullie misschien vragen om te helpen bij het tellen!

UITERAARD is het gebruik van hulpmiddelen zoals ZWEMBANDJES, PULLBOYS, FLIPPERS, WETSUITS,  of dergelijke attributen verboden (speciaal en alleen voor Henrie valt zijn valsspelende zwembroek hier ook onder ;-))!

Succes alvast met warm draaien!
De Club Competitie Commissie

Over de auteur

Laat een antwoord achter