Beste leden van de TVB,

De afgelopen jaren wij als TVB flink gegroeid. Met dat groeien neemt ook de behoefte voor een eigen accommodatie toe (een al langer gekoesterde wens van diverse mensen binnen onze vereniging). Via via werden we geïnformeerd dat windsurf vereniging bij het Oosterduinsemeer, op zoek was naar een partner om hun clubhuis te delen. Zo’n mooie kans wilden wij als bestuur niet langs ons heen laten gaan en hebben dus ook gelijk gehandeld. Al snel konden wij het eens worden met elkaar, en hebben nu een aantal afspraken gemaakt.

  • Vanaf 1 januari 2016 maken wij gezamenlijk (TVB en surfclub) gebruik van het clubhuis aan het Oosterduinsemeer (bij de camping).
  • het is een proef voor één jaar welke tussentijds beëindigd kan worden.
  • na afloop van het proefjaar kan de TVB wellicht alleen verder, maar er zijn nog grote onzekerheden of alle betrokken partijen hiermee zullen instemmen.

Vanwege de korte termijn heeft het bestuur deze beslissing genomen. Bij de eerstvolgende ledenvergadering zullen wij uiteraard hierop terugkomen.

Op zondag 3 januari kan je reeds kennis maken met ons nieuwe clubhuis, omdat wij daar dan ons nieuwjaars receptie zullen houden. Het tijdstip hoor je nog.

Over de auteur

3 reacties

Laat een antwoord achter