Beste clubgenoten,

Werk, privé en Triathlon. Het combineren van die drie levens kan je bijna als vierde onderdeel opnemen in de mooiste sport die er is! Deze week zijn we weer begonnen met buitenzwemmen. Ik vond het heerlijk om weer in het buitenwater te liggen. Maar feit is wel dat de tijd nogal lastig te combineren is met (jonge) kinderen. Ongetwijfeld hebben veel meer leden daarmee te maken. 

Zelf heb ik maandag Merel (8) meegenomen en de komende weken hoop ik ook regelmatig Floortje (4) en Liselot (5) mee te nemen naar het zwemmen. Ik zou het leuk vinden als andere leden met kinderen zich ook aansluiten. Rondom het Oosterduinsemeer kunnen de kinderen heerlijk spelen en rennen en wat is er nou leuker als ze thuis willen dat mama of papa gaat trainen! 

Ik begrijp dat sommige leden wel twijfels hebben over het ‘achterlaten’ van de kids aan de kant, terwijl zij zelf gaan zwemmen. Daarom ben ik benieuwd of er meer mensen zijn die willen helpen bij het stimuleren om kinderen mee te nemen naar het buitenzwemmen op maandag en donderdag. Indien er meer leden zijn die dit leuk vinden, kunnen we wellicht een schema maken van ouders die een keer aan de kant blijven en/of wellicht dat andere leden zich hiervoor willen aanmelden. 

Op die manier maken we het laagdrempelige om het thuis voor elkaar te krijgen om lekker buiten te gaan zwemmen en tegelijkertijd leren de kinderen elkaar beter kennen. En als de kinderen het naar hun zin hebben…….wordt het sporten nog leuker! 

ps. Uiteraard ben ik zelf ook beschikbaar om eens een training over te slaan en aan de kant te blijven

coördinatie via Joost 06-54785716 ?

Over de auteur

Laat een antwoord achter