Beste TVB’er,

De oproep voor het LBL-weekend, 13 t/m 16 Mei heeft razendsnel tot zo’n 35 aanmeldingen geleid, dit jaar met diverse nieuwkomers vanuit de TVB. Voor de twijfelaars onder jullie: er zijn nog een aantal mooie plekken vrij, dus aarzel niet en ga mee naar Coo in België.

Ben je al jaren lid en ben je nog nooit mee geweest? Of ben je nog maar kort TVB-lid en wil je het echte TVB/LBL gevoel direct opsnuiven? Fietsen op elk nivo en hardlopen rond ons eigen stuwmeer, informeer snel tijdens een van de trainingen naar dit jaarlijkse trainings-, eet/drink- en plezierweekend.

INSCHRIJVING WEEKEND: Stuur een email naar coenvon@quicknet.nl met de volgende gegevens van ieder gezinslid die meegaat:

Naam en leeftijd

Informatie over je aankomst in Coo dus dag en tijd (van belang voor inkoop van maaltijden)

Speciale wensen en opmerkingen b.v. over je dieet, of alleen mee-eten in het huis, of liever slapen in eigen tent/camper in de tuin.

–> Om je inschrijving definitief te maken is het noodzakelijk om ons te helpen bij de voorfinanciering, dus graag 25 euro overmaken naar onze penningmeester op rekno. NL26 RABO 0316906735 t.n.v. T.V. De Bollenstreek

–> Inschrijving graag voor 15 april a.s. Iedereen die 4dagen/3nachten blijven, krijgen voorrang op de rest, maar we doen ons best om iedere TVB´er onderdak te bieden.

wij rekenen op een mooi weekend,
Met sportieve groet van Karin, Henri, Peter en Co

Over de auteur

Laat een antwoord achter