Vanaf 1 (of 5) januari kan er voor de meeste triathlons weer ingeschreven worden. Gezien de grote animo en de populariteit van de Triathlon sport is het verstandig om op tijd in te schrijven. Want VOL = VOL en dat zou toch jammer zijn als je niet mee kunt doen.

Voor de triathlon van Breukelen en Ter Aar kan je nu al inschrijven. Triathlon Noordwijkerhout, die wil je niet missen,  als deelnemer of als vrijwilliger, blok 3 juli alvast af voor andere activiteiten.

Verder zijn Woerden (16/5), Nieuwkoop (29/5),Leiderdorp (14/8), Bodegraven (27/8), Alphen aan den Rijn (25/9) ook lekker dichtbij.

Via NTBinschrijvingen.nl kun je je inschrijven.

Op onze eigen site kan je aangeven (via evenementen) waar je aan mee doet. Handig om te carpoolen en om te kijken wie er nog meer heen gaan.

 

 

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

Laat een antwoord achter