Beste leden,

Zojuist heb ik contact gehad met Iris. Zij heeft mij gevraag dit bericht binnen de vereniging te verspreiden.

Afgelopen maandag heeft Jens en ernstig ongeluk gehad, waarbij hij een schedelbasisfractuur en een dwarslaesie heeft opgelopen. Gisteren (dinsdag 1 mei) is hij geopereerd en zijn twee ruggenwervels vastgezet. Hoewel het vroeg is om nu iets definitief te zeggen, is de prognose voor volledig herstel ongunstig. Momenteel verblijft Jens op de afdeling medium care van het LUMC. Op bezoek gaan is nu nog niet gewenst, maar het zou wel heel leuk zijn als hij overladen wordt met kaarten. Het adres;

Jens Sanders
Afdeling J 11 Q
LUMC
Postbus 9600
2300 RR Leiden

Ik heb met Iris afgesproken dat voorlopig alle contacten via mij (Erik Nieuwenhuis) verlopen. Natuurlijk mag je mij altijd bellen.

Laatste stand van zaken, 2 mei 15:00 uur.
Ik ben net heel even bij Jens geweest, zoals je kan verwachten is het ernstig. Jens zit natuurlijk onder de pijnstillers en was rustig. Hij snap goed hoe serieus dat het is. Ik heb hem namens de vereniging sterkte gewenst, hij doet iedereen de groeten.
Op bezoek gaan kan niet, op het moment dat dit kan laat ik het wel weten. Iris heeft natuurlijk erg moeilijk, ze heeft op dit moment ook geen behoefte om met veel mensen te praten. Ook hier geldt weer mocht ze dat willen laat ik het weten.

Erik

Over de auteur

13 reacties

  1. Lenard

    Dit is heel slecht nieuws en nog niet te bevatten. Vanochtend stonden we ons nog druk te maken of het water wel op de juiste temperatuur was om te zwemmen. En nu dit…
    Jens, mocht je dit lezen: allereest een heel goed herstel toegewenst. Ik hoop voor je dat je er weer helemaal bovenop komt.
    Iris en overige vrienden en bekenden: veel sterkte toegewenst.

  2. Jan Mens

    Jens
    schrikken, heftig en dat terwijl je een niet makkelijke tijd door maakt en zo lekker bezig was met sporten. Heel veel sterkte, moed en geloof in de toekomst.
    Jan

  3. RobW

    Hoi Jens en Iris,

    Heel veel sterkte de komende tijd! Het nieuws sloeg bij ons in als een bom. Blijf geloven in de toekomst, hoe moeilijk dit misschien nu ook is.
    Groetjes van
    Rob, Nelleke, Lars en Sam

  4. PierreW

    Hoi Jens en Iris,

    Wat een bericht!
    We wensen jullie sterkte, moed en kracht de komende periode.
    We denken aan jullie.

    Groetjes Pierre, Carina, Bart en Gijs

  5. ChrisK

    Las net het verschrikkelijke nieuws via de mail. Onwijs geschrokken en nog niet te bevatten.
    Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.
    Veel liefs Finn, Storm, Irma & Chris.

Laat een antwoord achter