Beste TVB-er,

Afgelopen zomer waren José en ik (Erik N) aan het mijmeren over een fietstocht die wij een paar jaar terug door de Alpen gemaakt hebben met een aantal ander TVB-ers. Lekker een weekje fietsen zonder druk, heel veel mag en niets moet. Eigenlijk vonden wij het weer eens tijd voor een nieuwe tocht. Zie onderstaand het plan voor 2019.
Mocht je zin hebben om mee te gaan, stuur mij (fjp.nieuwenhuis@gmail.com) dan een mailtje voor 28 februari. We mikken op maximaal 12 deelnemers, bij meer als 12 deelnemers geldt de volgorde van aanmelden. Het wordt ook nu weer geen week van compleet afzien maar lekker fietsen in de natuur en geen extreem mountainbikken.

In de bijlage vind je de reisbrochure met een uitgebreide route beschrijving over de MTB huttentocht in de Italiaanse Dolomieten. Op de website vind je ook nog leuke info en filmpjes: www.trailexperience.nl. En op instagram staan veel foto’s en een aantal filmpjes: www.instagram.com/trailmountainbiking. Leuk om de reis te promoten!

Praktische reisinfo

  • Aanreisdag op zaterdag 15 juni 2019, meetingpoint Selva in Val Gardena 18.00 uur.
  • Op de aanreisdag overnachten we op een rifugio op de Passo Gardena, hier kunnen alle auto’s de hele week blijven staan.
  • Retour op vrijdagmorgen 21 juni 2019.
  • 4-12 deelnemers (indien meer, kan er een tweede gids mee)

MTB huttentocht is inclusief:

  • 6 overnachtingen met ontbijt en diner op unieke locaties bovenop de berg.
  • 5 dagen liftpas inclusief MTB transport, zo genieten we maximaal van alle MTB trails en het prachtige berglandschap.
  • 6 dagen MTB gids, zorgeloos achter de gids aan voor de mooiste routes en leukste plekjes op de berg.

Rugtas

Tijdens de MTB huttentocht fietsen we met rugtassen om. Wij adviseren een rugzak van 25-35 liter en rond de 4-5 kilo aan spullen. Te zijner tijd volgt nog een (uitgebreide) paklijst voor de MTB huttentocht in de Dolomieten. Indien gewenst kan er ook voor rugzakken transport gezorgd worden (deze kosten worden dan gedeeld door de groep).

Rifugio

Een rifugio is een luxe Italiaanse berghut. We slapen daar op groepskamers, voorzien van bedden met beddengoed en handdoeken om te douchen. We slapen in totaal in 4 verschillende rifugio’s, zo kunnen we de meeste mountainbike routes in de omgeving fietsen en is het niet noodzakelijk om elke dag met de rugzak te fietsen!

Prijs per deelnemer 

We kunnen voor deelnemers van de triathlon vereniging de Bollenstreek een korting bieden van €40,- per persoon. Onderstaand de prijzen voor privé-groepen voor 2019. Prijzen zijn exclusief vervoer, lunch en drankjes in de berghutten

4 deelnemers €1149,- €1109,-
5 deelnemers €1069,- €1029,-
6 deelnemers €1009,- €969,-
7 deelnemers €949,- €909,-
8 deelnemers €899,- €859,-
9 deelnemers €874,- €834,-
10 deelnemers €849,- €809,-
11 deelnemers €824,- € 784
12 deelnemers €799,- €759,-

Over de auteur

Laat een antwoord achter