DSC00946

Afgelopen zondag was weer de Running center Beach RBR. Het was vroeg uit de veren voor de vele vrijwilligers. Helaas bleef het mistig en was de zon de hele dag niet te zien.

Wat ik zelf heb waargenomen is, dat het er allemaal prima uitzag. Natuurlijk zijn er altijd dingetjes die de volgende keer beter kunnen.

Met een winnaar op de korte afstand uit onze eigen gelederen is ook deze, 17de, editie van de Beach Duathlon een succes geworden. Helaas met wat minder deelnemers dan voorgaande jaren maar het enthousiasme heeft er niet onder geleden. Niet in de laatste plaats door jullie inzet. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd is iedereen druk in de weer geweest. Het valt niet altijd mee om genoeg vrijwilligers te krijgen, maar als jullie er eenmaal zijn en iedereen weet wat ze moeten doen komt alles, CHAPEAU.

Bedankt voor jullie inzet, hulp en ideeën én noteer alvast deze datum in je agenda: 6 november 2016 10:00 uur, want dan start de 18de Beach Duathlon. Ook dan hebben we jullie hulp weer hard nodig.

En hou de site in de gaten; naast de gebruikelijk foto’s hopen we op spectaculaire beelden van een drone gemaakt door één van de toeschouwers.

 

 

 

Over de auteur

Geboren en getogen in Voorhout. Tot mijn 25e gevoetbald bij Foreholte. Daarna een aantal jaren hardgelopen bij Atletiek vereniging de Bataven in Leiden. In 1999 lid vd Triathlon Vereniging geworden om in 2000 Almere te volbrengen . Vanaf 2009 het weer echt opgepakt door regelmatig/veel te trainen en wedstrijden doen. Lekker met clubgenoten genieten van de sport.

Laat een antwoord achter