Het is de hoogste tijd om je tijdrit/race fiets weer uit de schuur te halen! Volgende week zondag, 22 April, staat de tijdrit op de Boender op het programma.

Onder het genot van een heerlijk zonnetje, een lekker  – bijna zomers – temperatuurtje (ALLE weerberichten zien er goed uit), de heerlijke geur van bloemen in de omgeving, heb jij zo de 3 rondes op de Boender erop zitten!

BELANGRIJK aandachtspuntje: terwijl je zo aan het genieten bent van deze prachtige/diverse 3 rondes… graag wel met z’n alle aandacht voor alle andere weggebruikers (automobilisten, fietsers, wandelaars, hardlopers,  nordic-walking dames, loslopende kinderen, honden, herten, verdwaalde toeristen, toeristen die spontaan ergens iets moeten fotograferen, en ga zo maar door), tijdens dit drukke Bloemencorso weekend.

We starten (met tussenpose) bij de Duinschooten. Dit is bij het parkeerterrein van het oude clubhuis. Aanmelden kan vanaf 09:00 bij de Club competitite commissie en om 09:15 starten we.

We zullen zo goed mogelijk proberen alle ronde voor iedereen te noteren!

Uiteraard maakt dit evenement weer deel uit van de club competitie!

Meerdere fanatieke deelnemers zullen i.v.m. de divisie/team wedstrijden niet aanwezig zijn, andere gebruiken gewoon dezelfde smoes (Chris) om er wellicht niet bij te zijn… maar wij verwachten uiteraard weer een mooie opkomst! TOT VOLGENDE WEEK ZONDAG (22 April).

Club competitie commissie!

Over de auteur

Laat een antwoord achter