Beste TVB’ers,

Zondag 02 Juni 2019 lijkt nu al een mooie dag te worden! 

Het wordt niet alleen heel mooi weer om een frisse duik te nemen in de Vosse, maar het wordt ook prachtig weer om vervolgens nog een stukje hard te lopen (om het zwembad)! En hoe fijn is het dat Caroline, ondanks de grote afwezigheid van onze Club Competitie voorzitter ‘Kees’, haar tuin/huis ter beschikking stelt om vervolgens na te genieten onder het genot van een kopje koffie?!

Maar goed, voordat iedereen kan genieten van dat kopje koffie moet er natuurlijk eerst iets gedaan worden! En uiteraard is dit evenement voor alle niveaus toegankelijk! We starten allemaal tegelijk aan het zwemonderdeel a 400m (voor degene die nog niet eerder in de Vosse hebben gezwommen… het is een 50m bad) en zullen vervolgens 5 rondjes om het zwembadterrein heen rennen (elk rondje is ongeveer 1 kilometer)! 

Speciaal voor ons zal de Vosse zijn deuren eerder openen, namelijk om 09:00! Aanmelden kan dan ook vanaf 09:00 bij de club competitie commissie (aan de rand van het zwembad). Zorg vervolgens dat je spullen voor de wissel klaar liggen en zwem gerust wat banen in. Na een korte uitleg/briefing is de start om 09:15 (sharp)!

Na de laatste finish kan iedereen zijn/haar spullen ophalen in het zwembad, omkleden en je begeven naar Huize Jansen. 

Belangrijk om te benoemen: vals spelen (d.m.v. wetsuites en overige hulpmiddelen) wordt direct afgestraft! 

We zien jullie graag zondag!

Club Competitie Commissie
Stef, onze welbekende invaller(s) en Rianne

Over de auteur

Laat een antwoord achter